Home Nyheter Två nya Novotekare i teamet
Vi på Novotek

Två nya Novotekare i teamet

Under sommarmånaderna har vi kunnat välkomna två nya medarbetare – Albin (Industrial IT Solution Architect) och Stina (Accountant)! Här får du möjlighet att lära känna båda lite bättre. Vad har de för bakgrund, vad innebär deras nya roller och vad tycker de om första tiden hos oss?

Albin, Industrial IT Solution Architect

Albin började på vårt kontor i Eskilstuna i augusti. Han är ett efterlängtat tillskott som kommer stötta upp resten av teamet!

Albin berättar:

Jag tog examen från Mälardalens universitet i Västerås i juni, med en kandidat i datavetenskap. Mina intressen består till stor del av discgolf och Ultimate Frisbee! Och sen gillar jag dataspel med.

Alla jag träffat på Novotek har varit trevliga, vilket har gett mig en bra känsla över min första heltidstjänst! Jag gillar att jobbet verkar varierat och att man kan styra mycket själv baserat på intresse.

Två nya Novotekare - Albin - Industrial IT Solution Architect
Två nya Novotekare - Stina - Accountant

Stina, Accountant

Stina har flera års erfarenhet inom ekonomi och har bland annat jobbat på Isadora, Parkster och Aspia. Hon finns nu på vårt huvudkontor i Malmö som Accountant.

Stina berättar:

Jag har läst ekonomi sedan gymnasiet och har en kandidatexamen i “Redovisning & Revision” från Högskolan Kristianstad. På fritiden tycker jag om att resa, nya matupplevelser och att vara aktiv!

Jag gillar att det är en varierande och bred roll där jag får vara med i hela det ekonomiska flödet. Sedan passar siffrorna, strukturen och ordning och reda mig som handen i handsken!

Fler inlägg